A pénzügyek kezelése sokak számára nehézséget jelent. Az OECD tanulmánya szerint a magyarok továbbra is le vannak maradva pénzügyi tudatosság terén az európai szinthez viszonyítva. A vizsgálat kimutatta például, hogy 2018-ban csak minden ötödik család készített családi költségvetést. Nálad mi a helyzet? Hogy működik a spórolás?

Spórolási tippek 2021

Fontos lépések a pénzügyi biztonság felé című cikkünkben összegyűjtöttük, szokásaink apró változtatásával mekkora összegeket spórolhatunk meg, vagy tehetünk félre szinte észrevétlenül. Megtakarítási tippeket is gyűjtöttünk, amelyeket egy spórolási táblázattal is kiegészítettünk, hogy könnyen követhető legyen, miként gyarapodik a félretett pénz.

Ingatlanvásárlásban gondolkodsz? Esetleg egyetemre készülsz, vagy esküvőre gyűjtesz? Kattints a linkekre és keresd fel korábbi írásainkat a témákban!

Spórolás okostelefonnal

Ma már nem kell, hogy gondot okozzon a pénzügyi tervezés, vagy egy saját költségvetés elkészítése. Előbbiben akár a Generali pénzügyekben jártas biztosítási tanácsadói is segíthetnek, utóbbiban pedig már a különböző mobilappok is támogatást nyújthatnak.

A különféle költségvetés-kezelő és takarékosságot elősegítő alkalmazásnak köszönhetően ugyanis most minden eddiginél egyszerűbben, már a mobilodról is kezelheted a pénzügyeidet. Akár a kiadásaidat szeretnéd nyomon követni, akár a költekezési szokásaidat térképeznéd fel alaposabban, vagy ha épp megtakarítás érdekel,

a modern technológia mindenben a segítségedre lesz.

Ma már ráadásul attól sem kell tartani, hogy túl körülményes lesz a kisebb-nagyobb kiadások rendszeres felvitele. Egyes appokat már a bankszámláddal is összekapcsolhatod, így minden tranzakciód automatikus rögzítésre kerül, és mindent egy helyen tudsz áttekinteni.

A legjobb spórolási appok

 Az alkalmazások közötti választásban segíthet, ha végiggondolod, mik is a céljaid. Infografikánkban a felesleges kiadások visszafogásától a hatékonyabb megtakarításig mindenre találsz egy mobilalkalmazást. Nézd át a listát és próbálj ki akár többet is!

Hungary_Budget_and_Savings_Apps_infographic_Hungary.png

Válaszd ki a fentiek közül a neked tetsző alkalmazást, és indulj el a pénzügyi tudatosság felé vezető úton! Bármire spórolsz is, a Generali különféle befektetési ajánlataival gyorsabban elérheted a kitűzött célodat.

A Generali segít a spórolásban

Esetleg vállalkozásindításon gondolkodsz? Közeledik a szülővé válás pillanata? Vagy megtakarítanál a nyugdíjas éveidre? Az önkéntes nyugdíjpénztár érdekelne? Tervezd meg a jövőd pénzügyileg szakértői tanácsainkkal! Töltsd ki az alábbi formot, és kollégáink hamarosan felkeresnek! Segítenek megtalálni a számodra legoptimálisabb spórolási, megtakarítási, vagy befektetési megoldást:

Érdekelnek a témával kapcsolatos biztosítási megoldásaink?
Töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

The post Mobilalkalmazások, amelyek segítenek spórolni appeared first on Generali Előrelátók Blog.

Bejelentkezés